Brunt udflåd efter menstruation kontaktannonce

brunt udflåd efter menstruation kontaktannonce

Her i dag opdagede jeg, at mit udflåd var brunt! helt normalt, at udflåddet bliver brunt, når det kommer i kontakt med luft. I hvert tilfaelde er der ingen grund til at tage en graviditets test til efter du skulle have haft din mens. Hvis menstruationen ikke udebliver og sandsynligheden for, at du er gravid derfor er lille, kan brunligt udflåd opstå lige efter menstruationen – dette er ofte et. Min mens kan sagtens starte med brunt udflåd det første1½-2 døgn inden det skyld - og bliver du ved med at have det underligt så kontakt din læge. . Jeg er selv gravid, og testede positiv en 10 dage efter befrugtning.

Fredag: Brunt udflåd efter menstruation kontaktannonce

Brunt udflåd efter menstruation kontaktannonce Kan man blive gravid lige inden menstruation fri dating
Bliv gravid dating gratis sites Det kan være chokerende at blive henvist til en kræftpakke. Jeg havde sex sidste fredag, dog med kondom. Seksuelle årsager til unormalt udflåd. Jeg kunne godt forestille mig det, hvis det var efter en menstruation, hvor resterne skal ud. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet.
Peter knudsen chat sider for voksne Har aldrig hoert at brunt udflod skulle vaere graviditets tegn. Christina Synes godt om 0 Synes ikke om 0 Svar på denne tråd. Psykiske reaktioner, arbejde, seksualitet, sundhedsvæsenet, familie og venner. Viden om kræft og forebyggelse til brug i undervisningen. Normalt når jeg har min menstruation, så kommer det "ordentligt" når det kommer første dag hvis i forstår hvad jeg mener? Jeg har meget brunt udflåd, mange dage om måneden.

Brunt udflåd efter menstruation kontaktannonce - herefter talje

Lige op til ægløsningen produceres op til 30 gange mere slim end efter ægløsningen. Altså da jeg blev gravid havde jeg lidt lyserød udflåd agtigt noget da ægget satte sig fast et par dage for min mens plejede at komme men brunt var det ikke, har dog os hørt at det kan være tegn på en graviditet men mit bedste bud er nok at prøve at tage en test   Held og lykke med det Anonym skriver: mange tak for dit svar   ja jeg skal have taget en test, men det er jo lidt for tidligt at gøre det. Man siger jo som regel at bruntudflåd skyldes en gammel blødning men så det kan måske være rester fra din sidste mens du har nu eller resterne fra da ægget satte sig fast  Når du siger du har stikken osv i underlivet kan også det skyldes en mulig graviditet, det fik jeg også lynhurtigt og har det stadig det er ofte ligament smerter. Opret bruger, og følg denne tråd. Jeg er selv forvirret konstant over min krop, men der sker aldrig mere end det  jeg sad faktisk og tænkte på om jeg ikk hellere anne lise marstrand lækre damer blive tjekket for livmoderhals kræft. Få gode råd om unge og alkohol.

Videos

Pregnancy: Weeks 1-4 (Month #1) brunt udflåd efter menstruation kontaktannonce

0 comments

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *