Kvindernes kamp for ligestilling Køge

kvindernes kamp for ligestilling Køge

I blev kvinder tildelt stemmeret til Folketing og Landsting i Rigsdagen på lige fod med mænd. Forud var gået årtiers kamp for at opnå denne stemmeret, fra   Mangler: køge. Danske kvinders kamp for ligestilling har stået på i snart år. Kampen har udspillet sig på mange fronter i samfundets sfærer - især på den  Mangler: køge. Kom til Køge hvor KVINFO holder oplæg om kvindebevægelsens til at sætte fokus på stemmeretskampen og kvinders ligestilling - både for år siden De to x Jytte leverer et super kvalificeret "crash-kursus" i kampen for.

Kvindernes kamp for ligestilling Køge - ansatte

Manglende kørekort kostede bilen. Vi har rejst over landene, sejlet over vandene og er kommet hertil. Fra det store valgretstog til Amalienborg den 5.

Videos

Kønsroller gennem tiden - Kvindernes Valgret

Kvindernes kamp for ligestilling Køge - er, som

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Du kan også læse kildetekster fra danmarkshistorien. Bekæmp nedskæringer i social- og sundhedssektoren. Stemmeprocenter ved kommunal- og rigsdagsvalg, Hun var socialdemokrat og især optaget at forbedre forholdene for kvindelige arbejdere. Fuld løn og vikardækning under barsel. kvindernes kamp for ligestilling Køge Kvinder og mænds ligestilling opfatter mange i dag som en selvfølge, Det har været en lang kamp, som på nogle fronter endnu må kæmpes. Kom til Køge hvor KVINFO holder oplæg om kvindebevægelsens til at sætte fokus på stemmeretskampen og kvinders ligestilling - både for år siden De to x Jytte leverer et super kvalificeret "crash-kursus" i kampen for. I blev kvinder tildelt stemmeret til Folketing og Landsting i Rigsdagen på lige fod med mænd. Forud var gået årtiers kamp for at opnå denne stemmeret, fra   Mangler: køge.

0 comments

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *